מתכון לצ'יפס מתנפס כמו בשוק בצאלל

מי אוהבת צ'יפס מתנפח ביתי כמו בפלאפליות? ? אני !!! אז הכנתי☺️

Maya Alfasi – מאיה אלפסי
צ'יפס מתנפחים כמו בפלאפליה:

3 תפוחי אדמה אדומים גדולים, פרוסים דק (בעובי פחות מחצי סנטימטר)

לציפוי:

1 ביצה

1/2 כוס (70 גרם) קמח תופח

1/2 כוס (120 מ"ל) מי סודה מוגזים או בירה לחלופין

1/2 כפית אבקת אפיה

1/4 כפית כורכום

1 כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור טחון

מרתיחים 5 דקות את תפוחי האדמה הפרוסים במים רותחים. מסננים.
מערבבים את כל מרכיבי הציפוי לבלילה (כמו מרקם של טחינה)

משרים 5 דקות את תפוחי האדמה בבלילה.
מטגנים בשמן עמוק כל פעם 6-7 פרוסות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *