עוגת ביסקוויטים מתכון של רונית פרץ האלופה
המצרכים לעוגה –
שרוול ביסקוויט פתי בר בטעם קרמל
כוס חלב פושר עם כף אבקת שוקו או נס קפה להרטבת הביסקוויט
למלית
1.5 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל צרפתי
1 כוס חלב
לציפוי
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת שנותר
לקישוט 100 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה –
נקציף שמנת לקצף רך נוסיף בהדרגה חלב ולבסוף פודינג ,עד שהקצף מתחיל להתייצב.
נרטיב ביסקוויטים ונסדר שכבה בתבנית עגולה שנשלפת או רינג עגול.
נמרח קרם וכך שלוש שכבות שהאחרונה ללא ביסקוויטים רק קרם.
נמיס שוקולד מריר וחצי שמנת במיקרו.
נשפוך מעל העוגה ונקרר שעה.
נמיס שוקולד לבן ונקשט כיד הדמיון תהנו העוגה קלה וטעימה באחריות – רונית פרץ