עוגיות חמאה עם ריבה
בזילוף עם צנטר כוכב -נאוה מלכה
מתכון לעוגיות חמאה
250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
100 גרם אבקת סוכר
גרידת לימון
רבע כפית תמצית וניל
2 חלמונים
300 גרם קמח
במיקסר עם וו גיטרה לערבל חמאה רכה עם אבקת סוכר וגרידת לימון
להוסיף את תמצית הוניל להוסיף את החלמונים ולערבל להוסיף את הקמח עד לבצק רך ומשחתי.
העיסה צריכה להיות משחה
להעביר לשק זילוף עם צנתר כוכב.
לזלף עוגיות על נייר אפייה.
עם האצבע לעשות חור באמצע לזלף ריבה עד גובה העוגיה אחרת באפיה הריבה תנזל
לאפות ב18 0 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה.
חשוב להיות בקשר עין כי הם מיד נשרפות