חזה עוף עם פתיתים
ארוחה בסיר אחד
פתיתים עם חזה עוף, ובצל מקורמל – מירי טובול
מצרכים:
4-5 מנות
2-3 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
כף סוכר / סילאן (לא חובה)
שקית פתיתים
חופו פיטרוזליה
מעט אגוז מוסקט
300 גרם בערך של חזה עוף או פרגיות
מים
מלח / פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד הזהבה.
מוסיפים את הסוכר ומקרמלים מעט. הקירמול יעניק צבע וטעם למנה.
מוסיפים את חזה העוף ומערבבים עד שהם מחליפים צבע.
שופכים מעל את הפתיתים ומערבבים.
מוסיפים מים עד לגובה הפתיתים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות או עד שהפתיתים מוכנים.
קצת לפני ההגשה, מפזרים מעל פטרוזליה קצוצה, מערבבים ומגישים