מייפל תפוזים קוקוס קפה ושקדים- חני קונאשוילי
עוגת תפוזים מייפל/דבש קוקוס וקפה.
ל-12 יחדיות מאפינס.
2 כוסות קמח
100 גרם קוקוס
1כוס סוכר
1אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כוס שמן
3/4כוס מיץ תפוזים עדיף טרי
1כפית נס קפה
3/4 כוס מים רותחים.
לערבב הכל ביחד אין צורך במיקסר.
לטרוף בצלחת 3 ביצים עם מזלג.
להוסיף ולערבב היטב ביחד.
לשמן תבניות מאפניס לשפוך 3/4 גובה התבנית. לפזר שקדים פרוסים.
תנור מחומם 180
אחרי 20 דקות אפיה להוציא ולפזר עוד שקדים באמצע כי באפיה הראשונית הם זזים הצידה.
להחזיר לתנור לאפייה עד לצבע מוזהב.
חום התנור הוא 160 מעלות.
איך שמוציאים לשפוך מעל מייפל/דבש
לקרם:
1שמנת מתוקה/צימחית
1כוס חלב/לפרווה חצי כוס חלב סויה
1 פודינג וניל
2 סוכר וניל
לחתות לשניים ולמלא עם צנטר כוכב.