בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי וואו כמה חם וטעיםםםם – רותי פרג'

500 גר' קמח
כף סוכר
כף שמרים יבשים
חצי כוס שמן
כוס מים (במידת הצורך להוסיף מים)
כף מלח


במיקסר ללוש הכל יחד 8-10 דק'
התפחה של שעה
ליצור צורה איזה שרוצים ארוכים או עגולים.
בקערה לערבב 2 כפות סילאן עם חצי כוס מים
לטבול את הבייגלה ולאחר מכן לגלגל בשומשום

להתפיח שעה
לאפות חום תנור 220 מע' 12 דק' לערך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *