מרק גריסים משגע

מרק גריסים – איריס רוזן וייס

אני לא מבשלת לפי מתכון מסודר ומדוייק, אז הכל אצלי לפי הטעם… והעין..והיד…
מתכון פשוט וקלללל ומצויין לחורף
חצי שקית גריסי פנינה
כרישה
בצל
תפוח אדמה
קישוא
גזר\תבלינים
פטרוזיליה
שמיר
קודם כל משרים במים גריסי פנינה שעתיים (1/2-3/4 שקית).
מטגנים כרישה ובצל בשמן עד שמזהיב.
מוסיפים תפוא, קישוא, גזר – חתוכים לקוביות קטנותתת…
ממשיכים לטגן עד שמזהיב.
מוסיפים את הגריסים (שהושרו במים שעתיים כאמור….)
מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת אבקת מרק עוף, כפית שטוחה של כורכום וכמון.
מערבבים היטב ומוסיפים מים רותחים.
מוסיפים קצת עלי פטרוזיליה ושמיר.
מערבבים וסוגרים עם מכסה.
מבשלים עד להסמכה, כמה שיותר, אפילו שעה וחצי. בגלל הגריסין, זה נהיה סמיך מעצמו…יאמיייייי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *