עוגיות שושנים ומרנג מבצק שמרים

עוגיות שושנים מבצק שמרים

מקור המתכון חנה שאולוב מהספר עוגות ועוגיות – חנה ברטל

 

בצק :
200גר. חמאה או מחמאה רכה
2 חלמונים ,

2 כוסות קמח, ו

1 שקית שמרים יבשים (כפית גדושה)

1 כף סוכר
הכנה:
להמיס את השמרים עם מעט מים פושרים
והסוכר , להוסיף אותם במיקסר לחמאה חלמונים ולקמח.

לערבב היטב וללושולבצק אחיד וגמיש.

לקרר את הבצק לפחות 3 שעות עטוף או ללילה.
לחלק ל 2 לרדד למלבן
המילוי:

קצף משני החלבונים+ כוס סוכר+ מעט רום

למרוח מחצית מהקצף על כל עלה מרודד
לגלגל לרולדה קטנה , לחתוך לפרוסות בעובי של כ 1.5 ס״מ
לאפות על נייר אפיה ב 280 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב מעט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *