עוגיות שפריץ חמאה פרג ושוקולד

עוגיות שפריץ חמאה ופרג בציפוי שוקולד – מתכון מהרשת

קרדיט לתמונה  – חנה ברטל

מצרכים –

200 גר' חמאה רכה מחמאה לפרווה

100 גר' אבקת סוכר

קורט מלח

חלבון

כפיתתמצית וניל

מעט קליפת לימון מגוררת

רבע כוס זרעי פרג

200 גרם קמח (2 כוסות חד פעמי קר)

ציפוי-

100 גרם שוקולד חלב או מריר

כפית שמן

במעבד מזון מניחים חמאה סוכר וקמח לעיבוד פירורים

מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק

מעבירים את התערובת לשקית זילוף או יוצ רים עוגיות עגולות ומשטחים על נייר אפיה

מכניסים את התבנית למקרר לחצי שעה

אופים 175 מעלות כרבע שעה

ממיסים את השוקולד במיקרו עם השמן

טובלים חצי עוגייה ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקרר ונקרש

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *