עוגיות שפריץ חמאה ופרג בציפוי שוקולד – מתכון מהרשת
קרדיט לתמונה – חנה ברטל
מצרכים –
200 גר' חמאה רכה מחמאה לפרווה
100 גר' אבקת סוכר
קורט מלח
חלבון
כפיתתמצית וניל
מעט קליפת לימון מגוררת
רבע כוס זרעי פרג
200 גרם קמח (2 כוסות חד פעמי קר)
ציפוי-
100 גרם שוקולד חלב או מריר
כפית שמן
במעבד מזון מניחים חמאה סוכר וקמח לעיבוד פירורים
מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק
מעבירים את התערובת לשקית זילוף או יוצ רים עוגיות עגולות ומשטחים על נייר אפיה
מכניסים את התבנית למקרר לחצי שעה
אופים 175 מעלות כרבע שעה
ממיסים את השוקולד במיקרו עם השמן
טובלים חצי עוגייה ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקרר ונקרש