עוגות קוקוס שוקולד ואגוזים

עוגת אגוזים קוקוס ושוקולד מריר- הילה סמוכה רשתי

מרכיבים-

כוס וחצי קמח
חצי כוס קוקוס
כוס אגוזי מלך טחונים גס.
100 גר' שוקולד מריר קצוץ גס.
שמנת צמחית /מתוקה 120 מ"ל
3/4 כוס שמן קנולה
אבקת אפיה – שקית
5 ביצים  Large
3/4 כוס סוכר
תבנית מלבנית בינונית.

אופן הכנה-
1. להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר כ-4 דקות.
2. בקערה נפרדת לערבב היטב חלמונים, שמנת ושמן.
3. מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים.
4. מוסיפים קוקוס, אגוזים ושוקולד ומערבבים לבלילה חלקה.
5. מקפלים פנימה בעדינות את קצף החלבונים,

מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות בטורבו,

למשך 30-40 דקות,

בודקים בעזרת שיפוד שהעוגה יבשה ומוכנה ומוציאים מהתנור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *