עוגת טורט תפוזים- אילנית בניזרי
קרדיט למתכון לחברתי ריקי מור יוסף
מרכיבים-
6 בצים מופרדות רצוי xl/L
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
שקית אבקת אפייה /זה לא טעות❗
**למדוד בכוס חד פעמי חם קרטון**
הכנה –
במהירות גבוהה להקציף את החלבונים והסוכר בהדרגה עד לקצף יציב
להנמיך מהירות להוסיף את החלמונים ובמזיגה איטית להוסיף את השמן והמיץ תפוזים
לבסוף את הקמח והאבקת אפייה עד להטמעת הקמח.
להמשיך עם מרית לערבב בצורת עטיפה
לאפות בתבנית אנג'ל או תבנית 24 .
חום 150 מעלות כ- 50 דקות