בסיס שוקולד קצפת וגנאש – עוגה פשוטה אבל תמיד מלכה- עמליה מילי
מרכיבים-
לבסיס
שתי ביצים
כוס קמח
כוס סוכר
חצי כוס קקאו
שקית א.אפיה
שקית סוכר וניל
קורט סודה לשתייה
חצי כוס מים רותחים
כפית תמצית רום
חצי כוס שמן
הכנת העוגה –
לערבב היטב את המצרכים
ולהוסיף.בסוף את חצי כוס מים רותחים לערבב להעביר לתבנית משומנת
לאפות בתבנית מרובעת 20/20 או 24 עגולה. כעשרים דקות חצי שעה חום 170 מעלות
עד שקיסם יוצא נקי
לשכבת הקרם
שתי שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב
להקציף לקרם אחיד
לשכבת הגנאש
שמנת מתוקה
חפיסה וחצי שוקולד מריר
לבשל על אש קטנה עד הסמכה
לשכבה עבה של גנאש יש להכפיל את כמות החומרים … תלוי איך אוהבים
על הבסיס מורחים קרם ומעל בקרם שופכים בעדינות את הגנאש
ולמקרר
תגובה אחת
יקירה האם להוסיף פעמיים מים? פעם 3/4 ואחר כך חצי כוס מים רותחים?לא הבנתי אהובה,תסבירי לי בבקשה, תודה