פרגיות ברוטב פטריות – איטל איטלי
מרכיבים-
קילו פרגיות
2 אריזות פטריות טרי
פטרוזיליה קצוצה
5 שיני שום
2 בצלים קצוצים
2 בצלים קצוצים
עלה דפנה
מיץ לימון
ראס אל חנות
כורכום
פפריקה
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
בסיר עם מכסה שאפשר להכניס לתנור – כמו רוסטר
לטגן את הבצל עם הפטרוזליה עד להזהבה להוסיף את הפטריות התבלינים .
להוסיף מים רותחים על אש נמוכה ולבשל חצי שעה .
לקחת את הפרגיות למרוח ב- שמן מלח פפריקה אדומה פלפל שחור גרוס סילאן ותבלין גריל לעשות עיסוי .
לשים ברוטב לבשל עוד 10 דק ואז להכניס מכוסה לתנור .
בתנור עוד חצי שעה על 200 מעלות