מתכון גלילות חצילים במילוי בשר

גלילות חצילים במילוי בשר וברוטב עגבניות שרי- תמי גבאי ביטון

 

טעם גן עדן! הנאה מובטחת ⁦

מרכיבים –

2 חצילים

חצי קילו בשר טחון

בצל

תפוח אדמה

3 שיני שום

מלח פלפל

15 עגבניות שרי

חצי ראש שום

פלפל מלח

ראש אל חנות

כמון פפריקה

גם חריפה

רבע כוס שמן\מים

הכנה –

לפני הכל פורסים את החצילים לאורך,מורחים בשמן זית ושמים בתנור לחצי שעה או עד שמשחים.
מילוי החציל:
חצי קילו בשר טחון (אפשר חצי עוף חצי בשר) מגרדים בצל גדול קצוץ קצוץ,מגרדים תפוח אדמה ,

סוחטים אותם ושמים בקערה,כותשים 3 שיני שום,מוסיפים לקערה.

מתבלים במלח,פלפל שחור,

ראס אל חנות וכמון מערבבים טוב טוב ומניחים במקרר למנוחה של כמה דקות.
בינתיים מכינים את הרוטב:
10-15 עגבניות שרי
חצי ראש של שום
פלפל שחור
מלח
ראס אל חנות
כמון
פפריקה מתוקה
ומי שאוהב פיקנטי יכול להוסיף כף גדושה פפריקה חריפה.
מוסיפים רבע כוס שמן ו3-5 כוסות מים.
מבשלים את הרוטב כמה דקות,בינתיים ממלאים את החצילים (שמים בתחילת החציל קבב מוארך ומגלגלים לאורך)
מניחים בעדינות בסיר,כשהפתח כלפי מטה ומבשלים על להבה נמוכה (כדי שהחצילים לא יפתחו) בערך
40-50 דקות בישול.

מתכון גלילות חצילים במילוי בשר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *