עוגת קרמבו גבינה

עוגת קרמבו עם גבינה – הכי פשוטה להכנה והכי טעימה – הילה שרעבי שטרית

מרכיבים-
5 ביצים
חצי כוס סוכר
1/4 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם –
2 אריזות שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
250 גר' גבינה לבנה או גבינת שמנת
לציפוי שוקולד-
100 גר' שוקולד מריר
6 כפות חלב/שמנת מתוקה
הכנה –
הבסיס-
להפריד 5 ביצים
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
לאחר שיש קצף יציב, להוסיף את הצהובים עם 1/4 כוס חלב, 1 פודינג שוקולד.
לאפות את הבסיס בחום של 170 (לחמם את התנור מראש) כ 30 דקות
(לא להלחץ כשהעוגה עולה מאוד, כשהיא מתקררת היא יורדת).
לאחר שהבסיס מתקרר להכין את הקצפת-
להקציף 2 שמנת מתוקה עם כוס חלב.
להוסיף 1 פודינג וניל.
מוסיפה לאחר ההקצפה גם 250 גר' גבינה לבנה.
שכבה עליונה-
להמיס במקרוגל 1 חבילה שוקולד מריר עם 6 כפות חלב.
אני מחממת 1 דקה במיקרו ולאחר מכן מערבבת היטב עד שכל השוקולד נמס.
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *