עוגת גבינה ללא גלוטן – קלה להכנה

עוגת גבינה – אורטל עמרם

מרכיבים-
750 גרם גבינה לבנה.
1 שמנת חמוצה רגילה
כוס קונפלור( כוס חד פעמית לשתייה קרה)
כוס פודינג וניל( כוס חד פעמית לשתייה קרה)
6 ביצים מופרדות
1 וחצי כוס סוכר

אופן ההכנה-
להפריד חלמונים וחלבונים..להקציף את כוס סוכר עם החלבונים לקצף רך .
ולשים בקערה.
לאחר מכן לשטוף את קערת המיקסר ולשים את החלמונים עם החצי כוס סוכר להקציף עד שהקצף תפוח

להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף גבינות.קונפלור..פודיניג ..ולהקציף עד שהכל אחיד

ואז לקחת 2 כפות של לקקן מהקצף ולהקציף טוב טוב.להפסיק את פעולת המיקסר לערבב את כל הקצף הנותר ובתנועות קיפול לקפל עד שהכל אחיד.
לקחת תבנית מרובעת בינונית או 26 עיגול או תבנית חד פעמית מרובעת או סיר גחנון..

בדפנות שלה לשמן מחמאה ולחתוך נייר אפייה ל 2 רצועות מלבניות ולמרוח גם אותם במחמאה מ2 הצדדים( מונע הידבקות ונותן גם גובה לעוגה)

ולהדק על התבנית לא מלמטה של התבנית שלא תיהרס העוגה..בזמן האפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש רבע שעה על חום 160 מעלות מתחת לשים תבנית מלאה במים ליצירת אדים.
לאחר חצי שעה לפתוח תתנור ולסגור..לעוד חצי שעה ואז לפתוח לשיחרור האדים ואז לסגור ולכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור כמה שיותר.
בהצלחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *