עוף בסיגנון מרוקאי עם תפוחי אדמה וכרפס

עוף בסיגנון מרוקאי פצצה  – לירן רחמים

אחרי 3 שעות על הגז, מתפרק מהעצם רק בנגיעה

מרכיבים-

כרעיים או חלקי עוף -5-6

3-4 תפוחי אדמה פרוסים

3 בצלים

5 ענפי סלרי כרפס טריים

כורכום

פלפל שחור \מעט מרק עוף

2-3 שיני שום

הכנה –

מנקים את העוף ומרתיחים לדקות..
חותכים תפוחי אדמה לרצועות עבות
מטגנים את התפוחי אדמה ומוציאים לצד.

מטגנים את העוף מהצד של העור עד שישחים קצת
מוציאים.
חותכים 2,3 בצלים לרצועות מטגנים באותו השמן.
מוסיפים שום,  כורכום מעט פלפל שחור מרק עוף ומלח
מערבבים טוב טוב מוסיפים את העוף ומעט מים.
אח"כ מניחים תפוחי אדמה ומבשלים על אש נמוכה.
אחרי שעתיים מוסיפים כרפס ונותנים עוד חצי שעה בישול.
לסיום הבישול- מעבירים לתנור בלי מכסה 200 מעלות כחצי שעה

עוף בסיגנון מרוקאי עם תפוחי אדמה וכרפס

6 תגובות

  1. יש לי שאלה. האם ניתן לוותר על הכנסת התבשיל לתנור? המתכון נראה לי מצויין. תודה

  2. תודה על השיתוף.
    הבן שלי אוהב רק חזה עוף.מה כדאי להוסיף או לשנות במתכון.
    תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *