לביבות עדשים בריאות וטעימות

 

קציצות עדשים וירקות אפויות ובריאות- אילנית ארז

מרכיבים-

300 גר' עדשים שחורות

חצי חבילה פטרוזיליה

גזר

50 גר' אגוזים

בצל

3 כפות קמח

3 ביצים

מלח ,פלפל כמון

הכנה –

להשרות 300 גרם עדשים שחורות במים במשך שעה.

לאחר מכן לבשל עד שמתרכך מעט. מסננים .
טוחנים את העדשים עם חצי חבילת פטרוזיליה, גזר, 50 גרם אגוזים ובצל
מוסיפים לתערובת 3 כפות קמח, 3 ביצים, מלח, פלפל, כמון ומעט אבקת מרק
מכינים קציצות בידיים רטובות ומניחים בנייר אפיה משומן היטב.

מזלפים מעט שמן מעל ומכניסים לתנור חם לכעשרים דקות ( עד שהקציצה מתקשה קצת)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *