עוגת שוקו בחושה וקלה עם קצפת ופירורי שוקולד

עוגת שוקו וקצפת קלה וטעימה – בלה שליו

 

מרכיבים-

4 ביצים
כוס ורבע קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 אפיה
1 סוכר וניל
4  כפות שוקולית

הכנה-

העוגה –
עם מקצף ידני לערבב רטובים ולהוסיף קמח ושוקו . לטרוף הכל יחד – לשמן תבנית עגולה 24-26
להכניס לתנור כ -חצי שעה על 180 מעלות.
לקרם- 
1 וחצי שמנת מתוקה להקציף עם אריזה של אינסטנט פודינג שוקולד
להרטיב את העוגה אחרי האפייה-
כף קוניאק חצי כוס מים וכפית סוכר לערבב טוב ולהרטיב מסביב לעוגה. למרוח את הקרם של הקצפת שוקולד מעל העוגה.
קרם שוקולד מלמעלה-
1 שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה למיקרו דקה וחצי לערבב. לימרוח מעל לקרם לגרד אפשר לגרד שוקולד מריר מעל וטיפה אגוזים

עוגת שוקו בחושה וקלה עם קצפת ופירורי שוקולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *