עוגת שמנת וקצפת מושלמת

עוגת שמנת וקצפת – מלי מלכה

מרכיבים-

שרוול פתי בר 250 גר'

100 גר' חמאה

4 גביעים שמנת של פעם 28%

4 ביצים

אינסטנט פודינג וניל

כוס סוכר

2 שמנת מתוקה +אינסטנט פודינג

חצי כוס חלב

שוקולד מגורר

 

הכנה-
– להמיס חמאה עם שרוול פתי בר טחונים.
– להדק בתבנית
– בקערה נפרדת להשים 4 שמנת של פעם , 4 ביצים
– להוסיף חבילה של איסטנט פודיניג,כוס סוכר
– לערבב היטב להוסיף על העוגה
– להכניס לתנור 200 מעלות 45 דקות.
– לצנן היטב
-מעל להוסיף קצפת. מתכון לקצפת: 2 שמנת להקצפה, 1 איסטיג פודניג וחצי כוס חלב, להקציף עד ליציבות
-אפשר לגרד שוקלד מעל
-לצנן במקרר

עוגת שמנת וקצפת מושלמת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *