מתכון מנצח לספינג'

מתכון לספינג' שיוצא מושלם- בת שבע ביטון

חנוכה

מרכיבים-

קילו קמח

3 כפות סוכר

כף מלאה שמרים יבשים

4 כוסות מים

כף מלח

2 כפות שמן

הכנה –

להניח בקערה –  ק"ג קמח
3 כפות סוכר
כף שמרים ולערבב.
להוסיף 4 כוסות מים וללוש היטב.

להוסיף כף מלח ולהמשיך ללוש  וגם 2 כפות שמן .

להניח להתפחה שעתיים להוריד נפח ולהתפיח עוד 6 שעות(ביום קר) סה"כ 8 שעות התפחה.

אם חם בחוץ להכניס למקרר.

ליצור כדורים עם חור ולטגן שמן עמוק

מגישים עם סוכר או אבקת סוכר או דבש.

בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *