מתכון סופגניות קלאסיות מושלמות

מתכון סופגניות קלאסיות – איילה מרציאנו

חנוכה

מרכיבים-

*כוס אוניברסלית

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

קורט מלח

חצי כוס סוכר

רבע כוס שמן

2 ביצים

2 וחצי כוסות מים

הכנה-

לעבד במיקסר את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק רך וגמיש – כ10 דקות

לתת הפתחה של שעה.

לעבד שוב את הבצק ושוב התפחה שעה.

להכין על השיש קוביות נייר אפיה.

ליצור כדורי בצק אפשר להעזר בקמח. למעוך כמו פיתה.

להניח על קוביות נייר האפיה.

לכסות במגבת חצי שעה מנוחה.

לחמם שמן בסיר רחב.

שהשמן חם מאוד להנמיך לחום בינוני.

להרים את הסופגניה בעזרת נייר האפיה ולהניח בתוך השמן

לאחר חצי דקה לשלוף את הנייר בעזרת מלקחיים.

לאחר שהסופגניות מתקררות אפשר למלא בריבה ולפדר אבקת סוכר

 

חג שמח

 

מתכון סופגניות קלאסיות מושלמות

מתכונים לחנוכה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *