עוגת פרג בחושה וקלה

עוגת פרג תפוזים קלה להכנה  – סימה הרוש

 

מרכיבים-

3 ביצים

3/4 כוס שמן

כוס קמח

כוס פרג טחון טרי

כוס קוקוס

כוס מיץ תפוזים

כוס סוכר

סוכר וניל

אבקת אפייה

הכנה –

נקציף ביצים במיקסר ביחד עם סוכר

נוסיף בזיקזוף שמן ומיץ תפוזים

ואחר כך את שאר המצרכים

להכניס לתנור חום של 160 מעלות 45- 50 דקות

הכנתי בתבנית מרובעת 20/30

סירופ שמוסיף המון

1/3 כוס מיץ 1/3 כוס סוכר להרתיח ושלפוך על העוגה החמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *