שושני שמרים בקרם וניל /חני קונאשוילי
מרכיבים–
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס שמן
3 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות מים.
מילוי וניל לכ 2-3 רולדות:
1 3/4 כוס חד פעמי חלב קר
כפית תמצית וניל
חבילה אינסטנט פודינג וניל
לערבב הכל ביחד.
לשים במקרר 10 דקות.
הכנה:
לערבב שמרים וקמח להוסיף את הביצים שמן סוכר והמים.
ללוש היטב כמה דקות.
לשים בשקית את הקערה להתפיח לשעה.
להוריד נפח לחלק ל 4 כדורים.
לרדד למלבן למרוח מילוי ולגלגל לרולדה.
אפשרלפזר מלמעלה שוקולד צ'יפס. לא חובה.
כל רולדה לחתוך בגודל הרצוי. אני חתכתי ל5 חתיכות.
לסדר על נייר אפיה או באינגליש קייק משומן עם מעט מרווחים כי זה תופח.
למרוח ביצה מהולה במעט מים וכפית סוכר.
להתפיח כ20 דקות.
לאפות ב170 מעלות. אני אופה בטורבו.
עד לקבלת צבע זהוב.
איך שהיא יוצאת להבריש בסירופ פעמיים.
לסירופ:
חצי כוס מים
רבע כוס סוכר
2סוכר וניל
לצמצם לסירופ סמיך.
**בבצק הרביעי מרחתי שוקולד ופיזרתי קינמון
בהצלחה חני❤❤❤❤