מלבי פרווה

מלבי פרווה מתאים לארוחות השבת

פרווה טבעוני !  גיל פרץ

12 מנות אישיות
מרכיבים-
קופסת שימורים של קרם קוקוס
אריזה שמנת/קצפת צמחית
כף מי ורדים
חצי כוס סוכר
קורנפלור 7 כפות

מים בכמות של פחית הקרם קוקוס (400 מ"ל)

הכנה-
לבשל קרם קוקוס עם קצפת צמחית, סוכר ומי ורדים עד להרתחה
בפחית הקרם קוקוס ממלאים מים, שמים בקערה יחד עם 7 כפות בהיריון של קונפלור (70 גר' ) מערבבים עד המסה מלאה

מוזגים את המים עם הקונפלור לסיר, ומערבבים ללא הפסקה.

מורידים מהאש ומוזגים לכלי הגשה .
מעל אפשר לזלף סירופ מי ורדים,  סירופ מייפל, קוקוס ואגוזים מסוכרים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *