סחלב חם

סחלב חם – שירן חדד

מרכיבים-

3 כוסות חלב

2 כפות גדושות קורנפלור

3 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

2-3 טיפות תמצית מי ורדים

הכנה –

להרתיח 2 כוסות חלב וסוכר, סוכר וניל להוסיף גם את טיפות תמצית מי ורדים.

בכוס חלב לערבב 2 כפות גדושות קורנפלור.

כשהחלב רותח להוסיף את החלב עם הקורנפלור ולהמשיך לערבב, עד שמתחיל להסמיך

לערבב כל הזמן שלא ייגלוש וכדי שלא יווצרו גושים בתחתית. 1-2 דקות ולהוריד מהאש.

מגישים בכוס חם חם
לפזר מעל קינמון קוקוס ואגוזים קצוצים.

  • ניתן להכין פרווה עם חלב צמחי או קרם קוקוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *