סחלב חם – שירן חדד
מרכיבים-
3 כוסות חלב
2 כפות גדושות קורנפלור
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
2-3 טיפות תמצית מי ורדים
הכנה –
להרתיח 2 כוסות חלב וסוכר, סוכר וניל להוסיף גם את טיפות תמצית מי ורדים.
בכוס חלב לערבב 2 כפות גדושות קורנפלור.
כשהחלב רותח להוסיף את החלב עם הקורנפלור ולהמשיך לערבב, עד שמתחיל להסמיך
לערבב כל הזמן שלא ייגלוש וכדי שלא יווצרו גושים בתחתית. 1-2 דקות ולהוריד מהאש.
מגישים בכוס חם חם
לפזר מעל קינמון קוקוס ואגוזים קצוצים.
- ניתן להכין פרווה עם חלב צמחי או קרם קוקוס