צ'ורוס בזילוף שושנים


צ'ורוס שושנים סתם כי בא לי לפנק!  יאמי וטלי מימון

מרכיבים –

לבצק צ'ורוס:
1 כוס מים רותחים
100 גרם חמאה
4 כפות סוכר
1 סוכר וניל
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח
2 ביצים
אופן ההכנה:
בסיר להרתיח את המים החמאה הסוכר והמלח עד שנמס הכל

ואז להוסיף את הקמח ולערבב במהירות עד שיהיה בצק רך נעים וחלק .

ממשיכים לערבב כדקה וברגע שרואים שהבצק נהפך לגוש מורידים מהאש

מעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה.

מפעילים על מהירות בינונית לדקה כדי לצנן את הבצק לאחר דקה מוסיפים ביצה אחת וממשיכים לערבב כחצי דקה

ואז מוסיפים את הביצה השניה ומערבבים היטב .
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים שרוכים לתוך שמן עמוק ובעזרת מספרים גוזרים את הגודל הרצוי ..

מטגנים עד שמזהיב סופגים משמן ומגלגלים בסוכר מעורבב עם קינמון

לזילוף שושנים מזלפים שושנה על ריבועי נייר אפייה ומכניסים לטיגון עם הנייר ואז שולפים החוצה את הנייר.

כנסו כאן לסירטון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *