מתכון לפשטידת ברוקולי- מרסל אזולאי
מרכיבים-
שקית ברוקולי קפוא /אפשר כרובית
4 ביצים
5 כפות קמח
קופסא קוטג'
קופסא גבינה לבנה
חצי שמנת לבישול
גבינה צהובה מגורדת בערך חצי כוס חד פעמי לשתייה קרה
כף אבקת מרק בצל מעט מלח חצי כפית אגוז מוסקט פלפל שחור גרוס
ההכנה-
לבשל את הברוקולי בערך 5 דקות לסנן נוזלים.
בקערה לשים ביצים לערבב.
להוסיף קמח לערבב שלא יהיו גושים ואז לשים את הגבינות התבלינים ולערבב,
את הברוקולי לסדר בתחתית התבנית ומעל לשפוך את תערובת הגבינות
לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה