סהרוני קוקוס פריכים

סהרוני קוקוס מושלמים – סמדר וקנין
מתכון של חמתי אסתריקה

 

מרכיבים-

לבצק

1/2 קילו קמח
1/2 חמאה / מחמאה מומסת – 100 גרם
1/2 כוס שמן
1 כפית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כף סוכר
1 כוס מים

מצרכים למילוי-
1/2 1 כוסות קוקוס
1 ביצה
1/2 כוס סוכר

ההכנה

בקערה מערבבים את החמאה, סוכר, סוכר וניל ושמן למסה אחידה.

מוסיפים לקערה את הקמח והאפיה תוך כדי לישה ומוסיפים בהדרגה את כוס המים.
מחלקים לכדורים קטנים מרדדים דק דק ומניחים את המילוי ויוצרים גליל ומעגלים לצורת ירח
170 מעלות,ללא טורבו , 30 דקות לערך, מדף 2
בסוף מפזרים אבקת סוכר
בהצלחה❤️

5 תגובות

  1. האם אפשר לגלגל רולדה ולחתוך, ואז סהרונים?
    כי לא הבנתי איך למלא אחד אחד??
    כמה סהרונים יוצאים לערך?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *