עוגת פרג אגוזים וקוקוס

עוגה מעלפת – פרג אגוזים קוקוס –

תמונה חני אלן

בהשראת מתכון של קרין גורן

 

 

כוס מדידה אוניברסלית 

מרכיבים-

5 ביצים 

כוס ורבע סוכר

3/4 כוס שמן /200 גר' חמאה רכה

כוס ורבע קמח תופח

1/2 כוס קוקוס

1/2 כוס אגוזים טחונים

גרידת לימון

כוס פרג

3/4 כוס מיץ תפוזים

כפית תמצית וניל

לשוקולד

150 גרם שוקולד מריר

חצי אריזה שמנת מתוקה

הכנה

מקציפים ביצים עם סוכר לקצף תפוח מאוד , מורידים מהירות לאיטית ביותר.

מוסיפים את המרכיבים הרטובים,

מערבבים את הקמחים פרג קוקוס ואגוזים ומוסיפים להדרגה לתערובת שבמיקסר

מעבירים לתבנית מרובעת בינונית או עגולה 26

אפייה 180 מעלות 50 דקות או עד שרואים במרכז שהעוגה יציבה.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *