מתכון לעוגת טורט לימונית
משגעת אוורירית וגבוהה בול לעונת החורף
מעיין נחום סופר
מצרכים:
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים.
1 וחצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות אינסטנסט פודינג וניל
1 כוס מים
מיץ וגרידה מלימון 1
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
מתכון לעוגת טורט לימונית
אופן הכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב לא נוקשה.
ממשיכים עם המיקסר על המהירות הכי נמוכה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מקפלים את התערובת עד שהכל אחיד וחלק.
אופים בתנור על חום 170 מעלות למשך 45 דק עד שקיסם יוצא יבש והעוגה מוכנה.
*תבנית קוטר 26-28 חשוב תבנית גבוהה!
* השתמשתי בכוס חד פעמית לשתייה חמה.
*במידה ואין קמח תופח להוסיף שקית אפייה לקמח רגיל.
בהצלחה
תגובה אחת
בהצלחה