דונאטס משגעים במגוון טעמים – בצק עשיר וטעים
מקושטים בכל מיני שוקולדים וסוכריות ממש כמו שכולם אוהבים.
התמונה באדיבות – שירן עוזיאל יעקב
מומלץ להכפיל כמויות אם רוצים המון …
איך מכינים דונאטס
מצרכים –
190 מ"ל חלב
7 גר' שמרים יבשים (כפית מלאה)
35 גר' סוכר (3 כפות)
קורט מלח
ביצה
350 גר' קמח
40 גר' חמאה רכה
דונאטס משגעים רכים כמו ענן
הכנה –
בקערת המיקסר נערבב את החלב עם השמרים והסוכר
נוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים חוץ מהחמאה שהיא תתוסף בהמשך.
נפעיל את המיקסר על וו לישה ל 2-3 דקות
נוסיף את החמאה ונלוש עוד כ- 6 דקות עד שנקבל בצק רך וחלק.
נניח להתפחה של כשעה
נרדד את הבצק ונקרוץ צורות של דונאטס סופגניה עם חור במרכז.
נטגן בשמן עמוק 160-170 מעלות
לאחר שנקרר היטב את הדונאטס נקשט בשוקולדים מכל הסוגים.
נמיס עם מעט שמנת מתוקה או חלב במיקרו ונטבול כל דונאטס.
דונאטס משגעים רכים כמו ענן
עוד מתכונים לחנוכה