בייגלה רומני – פרעצל

 
בייגלה רומני – מתכון לבייגלה כמו שמוכרים בקיוסקים
בייגלה ללא התפחה ממש במהירות –  באדיבות רונית ברנס
מרכיבים-
4 וחצי כוסות קמח
2 כפות סוכר
חצי כוס מים +כוס מים
2 וחצי כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן

בייגלה רומני   פרעצל

הכנה-
לערבב בקערה שמרים חצי כוס מים וסוכר
להוסיף את הקמח ושאר המרכיבים ללוש היטב לבצק אחיד.
לתת לבצק מנוחה של 10 דקות.
לחלק ל-  8 חלקים שווים בגודלם. לכדרר לכדורים.
מכל כדור לרדד נחש ארוך.
אפשר ללפף ואפשר להכין צורת בייגלה
להרתיח סיר עם מים ו2 כפות סודה לשתייה.
כשהמים רותחים מכניסים את הבייגלה ל- 30 שניות ומשם מעבירים על נייר אפייה לתבנית.
מורחים ביצה – שומשום ,זעתר מלח גס.
מכניסים לאפייה  200 מעלות בערך 20 דקות.
בייגלה רומני – פרעצל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *