בייגלה רומני – מתכון לבייגלה כמו שמוכרים בקיוסקים
בייגלה ללא התפחה ממש במהירות – באדיבות רונית ברנס
מרכיבים-
4 וחצי כוסות קמח
2 כפות סוכר
חצי כוס מים +כוס מים
2 וחצי כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
בייגלה רומני פרעצל
הכנה-
לערבב בקערה שמרים חצי כוס מים וסוכר
להוסיף את הקמח ושאר המרכיבים ללוש היטב לבצק אחיד.
לתת לבצק מנוחה של 10 דקות.
לחלק ל- 8 חלקים שווים בגודלם. לכדרר לכדורים.
מכל כדור לרדד נחש ארוך.
אפשר ללפף ואפשר להכין צורת בייגלה
להרתיח סיר עם מים ו2 כפות סודה לשתייה.
כשהמים רותחים מכניסים את הבייגלה ל- 30 שניות ומשם מעבירים על נייר אפייה לתבנית.
מורחים ביצה – שומשום ,זעתר מלח גס.
מכניסים לאפייה 200 מעלות בערך 20 דקות.
בייגלה רומני – פרעצל