מתכון למרק תירס כמו במסעדות הסיניות – מרק תירס נהדר וטעים
הכי קל להכין אותו- מרק למתחילים
מתכון של בתאל אבוחצירא
מרכיבים-
2 קופסאות שימורים של תירס מתוק
מלח
כפית סוכר
2 כפות קורנפלור
כף רוטב סויה
2 ביצים
כ- 5 כוסות של מים
מתכון למרק תירס כמו במסעדות הסיניות
ההכנה-
לקחת קופסא אחת של תירס לשים בבלנדר עם המים ולטחון עד שמתהווה מחית.
לשים את המחית בסיר ולהוסיף את קופסת השימורים השניה עם המים שלה.
לחמם על אש גבוהה עם 4 כוסות מים כף רוטב סויה,מעט מלח וכפית סוכר .
לשים בקערה קטנה 2 כפות קורנפלור עם קצת מים לערבב עד שהקורנפלור נמס והתערובת אחידה ,
לאחר שהמרק רתח (חשוב לשים לב שהתירס התרכך והתבשל טוב) להוסיף את הקורנפלור לערבב ולבשל רבע שעה עד שמסמיך טיפה .
לטרוף את 2 הביצים היטב,
לשפוך לאט לאט לסיר לערבב תוך כדי (זה אולי יראה הרבה אבל זה מה שבעצם נותן את הטעם למרק )
וזה כל הסיפור .. בתיאבון!