עוגיות ביסקוטי

וזאנה דבי
עוגיות ביסקוטי – ביסקויט איטלקי פריך עם אגוזים ופירות יבשים

ביסקוטי  Biscotti והפירוש –  "נאפה פעמיים".

העוגיות ידועות גם בשם קנטוצ'יני, הן מכילות אגוזים. המקור של העוגיות בעיר פראטו שבטוסקנה.

עוגיות ביסקוטי/  מתכון וזאנה דבי
מרכיבים
3 ביצים
50 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
כפית וניל
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
מעט מלח
3 כוסות אגוזים שונים ופירות יבשים חתוכים דק
ההכנה –
50 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים:
3 ביצים L
1 כפית ת.וניל או ברנדי
בקערה מערבבים:
2 כוסות קמח
1 כפית א.אפיה
קורט מלח
מערבבים ומוסיפים לתערובת .
מוסיפים 3 כוסות של תערובת אגוזים ופירות יבשים חתוכים.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים 2 כיכרות ,שמים על תבנית עם נייר אפייה
ואופים בחום 180 כחצי שעה.
מוציאים מקררים מעט וחותכים בעזרת סכין משוננת לפרוסות דקות .
מסדרים בתבנית ואופים בחום 150 כרבע שעה.
טעים ?

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *