לביבות כרובית מעלפות הכינה נאוה מלכה האלופה
מתכונים לחנוכה
מרכיבים-
כרובית גדולה חתוכה לפרחים
2 תפוחי אדמה
3 ביצים
מלח ופלפל שחור
כחצי כוס פירורי לחם
לציפוי –
פירורי לחם עם שומשום בקערה
ההכנה-
לבשל את הכרובית עם תפוחי האדמה עד לריכוך ולסנן
למעוך לפירה ולהוסיף 3 ביצים תבלינים ופירורי לחם.
ליצור קציצות
ולצפות שוב עם פירורי לחם שמעורבבים עם שומשום.
לטגן בשמן חם עד שהקציצות מזהיבות יפה
מתכון לביבות כרובית הכי טעימות שיש
חנוכה
2 תגובות
הקציצות ניראות ממש תאימות!
האם אפשר לאפות את הלביבות באיזה חום. וכמה זמן