בורק טורקי מבצק שמכינים לבד בבית- מתכון והכנה – חן ג'ורי
בורקס טורקי לפנים!!! זה תמיד היה נשמע לי מסובך וקשה ובצק וגלגולים ועניינים
מבטיחה לכן בנות שזה אחד הקלים!
בצק טורקי עם מיקס גבינות עלי תרד וזעתר טרי
המרכיבים-
לבצק –
חצי קילו קמח
חצי כף מלח
300-350 מ"ל מים
שמן
מלית-
250 גר' בולגרית
100 צפתית
100 גר' מוצרלה
250 גר' ריקוטה
אריזה עלי תרד חלוטים(במים רותחים)
בורק טורקי בהכנה בייתית
הכנה –
מכניסים את הבצק במעבד מזון
לחלק לכדורים ולהניח בתוך שמן בתבנית.
אחרי שעה או יותר פותחים כל כדור כמו שפותחים מופלטה – עם הידים על משטח משומן לבצק דקיק
שמים את המילוי בקצה ומגלגלים לכרוכית ואז לשבלול.
מנחים את כל השסבלולים בתבנית
אופים 30-5- דקות 190 מעלות