עוגיות מעמול תמרים בצק מיוחד עם סולת
אין יותר טעים מהפשוט- מתכון של רינה כהן
מרכיבים-
3 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה רכה/אפשר מחמאה
רבע כוס מים
חצי כוס סולת
כפית תמצית וניל
קורט מלח
מלית –
ממרח תמרים ואגוזים או כל מילוי אחר כמו שוקולד,ממרח חלבה וכו'
ההכנה –
שמים את המצרכים במעבד מזון או במיקסר ולשים עד שמקבלים בצק אחיד.
נותנים לבצק לנוח חצי שעה
מחלקים ל-3 מריחה של ממרח תמרים ואגוזים.
חותכים לפני האפיה
אפייה 30 דקות 170 מעלות
עוגיות מעמול מגולגלות