סיר ממולאים הכינה – נטלי רשינסקי
המרכיבים-
קילו בשר בקר טחון
כוס וחצי אורז לבן שטוף ומסונן
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה/שמיר
2 בצלים קצוצים קטן
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
פפריקה ובהרט ניתן להוסיף
לרוטב –
2 כפות רסק עגבניות
כרוב
15 עלי גפן
3-4 קישואים
ההכנה-
לחלוט כרוב שלם ולהפריד עלים למילוי
לחלוט עלי גפן
לרוקן קישואים מהתוכן – להניח בקרקעית הסיר את מה שנשאר מהקישואים.
למלא את הכרוב,עלי הגפן והקישואים. להניח בסיר ולכסות ברוטב שאותו מכינים כך-
לרוטב: 2 כפות רסק עגבניות, מלח,פלפל, מים רותחים.
לשפוך בעדינות מעל הממולאים, לכסות ולבשל כשעה על אש קטנה.