סלט מטבוחה חריף וטעים
אין שיש בלי המטבוחה של אמא
התמונה באדיבות מרים בוסקילה
מרכיבים-
20 עגבניות אדומות
ראש שום כתוש
2-3 פלפלים חריפים ירוקים
כף פפריקה מרוקאית בשמן
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
חצי כוס שמן
מלח
כף סוכר
ההכנה-
נחלוט את העגבניות ונקלף את הקליפה.
נשרוף פלפלים על הגז או בתנור נקלף ונקצוץ לתוך הסיר.
נחתוך העגבניות לקוביות קטנות ונחמם בסיר . נשים גם את השום הכתוש.
לאחר שהתבשיל רותח – נעביר לאש נמוכה ונבשל כ- שעה וחצי או יותר עד שהעגבניות בשלות ונמסות
נוסיף את השמן והתבלינים ונערבב היטב.
מטבוחה
2 תגובות
טעים וחריף אש, כמו שצריך. יישר כוח תבורכנה ידייך❤
מדהים