סלט מטבוחה

סלט מטבוחה חריף וטעים 

אין שיש בלי המטבוחה של אמא

מרים בוסקילה

התמונה באדיבות מרים בוסקילה

מרכיבים-

20 עגבניות אדומות

ראש שום כתוש

2-3 פלפלים חריפים ירוקים

כף פפריקה מרוקאית בשמן

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה

חצי כוס שמן

מלח

כף סוכר

ההכנה-

נחלוט את העגבניות ונקלף את הקליפה.

נשרוף פלפלים על הגז או בתנור נקלף ונקצוץ לתוך הסיר.

נחתוך העגבניות לקוביות קטנות ונחמם בסיר . נשים גם את השום הכתוש.

לאחר שהתבשיל רותח – נעביר לאש נמוכה ונבשל כ- שעה וחצי או יותר עד שהעגבניות בשלות ונמסות

נוסיף את השמן והתבלינים ונערבב היטב.

מטבוחה

מתכונים לשבת 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *