קציצות בקר משגעות וטעימות – סיר לשבת – חנית ממן
מרכיבים-
לקציצות-
חצי קילו בשר בקר טחון
עלי פטרוזיליה קצוצים – רבע צרור
מעט נענע קצוצה
מעט כרפס קצוץ
חצי כפית בהרט לקציצות
ביצה
בצל קצוץ
מלח פלפל
לרוטב-
בצל
3 שיני שום
גבעולי כרפס קצוצים
חבילה מנגולד
מיץ לימון
מעט כמון, כורכום
מלח פלפל
קציצות בקר עם כרפס ומנגולד ברוטב צהוב
ההכנה –
מערבבים בשר עם כל מרכיבים התערובת.
מטגנים קציצות היטב.
להכין רוטב בסיר- בצל לטגן, עם שום.
להוסיף מנגולד וכרפס ותבלינים.
מים ולהכניס קציצות – לבשל שעה.
קציצות בקר עם כרפס ומנגולד ברוטב צהוב