עוגיות תמרים ואגוזים פריכות ונמסות בפה

צילום גלית כלפון
עוגיות תמרים לטו" בשבט גלית כלפון
בצק מעולה אחרי שתכינו תראו כמה טעים ונוח לעבודה

מרכיבים-

4 כוסות קמח
100 גרם חמאה או נטורינה /מחמאה
חצי כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס מים חמים
ממרח תמרים – אגוזים-קינמון
ניתן לחתוך גם תמרים לתוך המילוי

ההכנה –

ללוש כל המרכיבים של הבצק במיקסר עם וו לישה,
עד לקבלת בצק אחיד. לתת מנוחה רבע שעה.
לאחר מכן לחלק את הבצק ל 4 כדורים.
לרדד למרוח ממרח תמרים לפזר מעט קינמון ואגוזים טחונים על הכל.
להכין 4 רולדות ולהניח בתבנית על נייר אפיה.
עם סכין קישוט זיגזג לחתוך למשולשים ולא עד סוף הבצק. רק עד החצי.
לאפות בחום 170 כ 20 דקות.  לאחר שהתקררו לחתוך את העוגיות עד הסוף ולפזר אבקת סוכר.
עוגיות תמרים ואגוזים לט"ו בשבט

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *