עוף עם כרובית מטוגנת ברוטב עגבניות – יפה כהן
מרכיבים-
כרובית
ביצה וקמח וטיגון
חלקי עוף 2-4
תפוחי אדמה
בצל קצוץ
כף רסק עגבניות
מלח פפריקה פלפל,
כורכום
מעט מרק עוף
עוף עם כרובית סיר של השמחות
ההכנה –
להרתיח את הכרובית במים חמים כמה דקות.
לפרק לפרחים. להניח במסננת עד להתקררות .
לטבול בקמח וביצה ולטגן בשמן עמוק.
בסיר רחב וגדול לשים – בצל קצוץ ומטגנים. להוסיף עוף ותפוחי אדמה , להוסיף כף רסק , מלח ,כורכום, פפריקה ,פלפל שחור, מעט מרק עוף , 2 כוסות מים .
לבשל כחצי שעה, עד שתפוחי אדמה והעוף כמעט מבושלים .
לאחר מכן להוסיף את הכרובית מסביב להכניס ברוטב.
לסובב בתנועות סיבוביות כדי שהרוטב יגיע גם לכרובית . להמשיך לבשל עוד כ- 20 דקות.
עוף עם כרובית סיר של השמחות