קדירת בשר עם תפוחי אדמה לשבת

צילום – חנה חיון

תבשיל בשר מהמם לשבת עם תפוחי אדמה שחומים

להגיש עם אורז לבן

תמונה של חנה חיון

קדירת בשר עם תפוחי אדמה לשבת

מרכיבים-

קילו בשר – צלעות או אחר לבישול ארוך

בצל קצוץ

4 שיני שום מעוכות

4 תפוחי אדמה פרוסים עבה

כף פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה

מעט כמון

כפית כורכום

מלח

פלפל שחור

עלה דפנה פלפל אנגלי

כפית רסק עגבניות

ההכנה

נטגן תחילה את תפוחי האדמה עד שישחימו .נוציא לצלחת.

אחר כך, נטגן את הבשר בסיר עד לצלייה .

נוסיף בצל ושום ונמשיך לטגן היטב נוסיף תבלינים רסק, ומים .

נבשל את הבשר כשעה .

נוסיף את תפוחי האדמה ונבשל עוד כשעה וחצי או יותר עד שהבשר יתרכך.

ניתן לבשל גם בסיר לחץ או לשים על פלטה לשבת

 

קדירת בשר עם תפוחי אדמה לשבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *