עוגת שמרים מהפנטת במילוי שבילי שוקולד
פצצה של עוגה למכורי השוקולד
מתכון – מיטל פור- בלקר
מרכיבים-
בצק
ק"ג קמח – (מיטל ממליצה להוסיף כף גלוטן- לא חובה )
כוס סוכר
כף וחצי שמרים יבשים
כפית מלח
4 חלמונים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר/אם רוצים פרווה – מחמאה/מרגרינה/נטורינה
כוס וחצי חלב/ חלב קוקוס/מים עד 2 כוסות
מילוי שוקולד-
250 מ"ל קרם קוקוס/שמנת מתוקה
כוס קקאו הולנדי
כוס שוקולית לאפיה
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל/שוקולד
כוס מטבעות שוקולד/שוקולד צ'יפס
חצי כוס שמן/שמן קוקוס –רצוי
כוס קוקוס טחון/אם לא אוהבים ניתן להחליף בשקדים,אגוזים
2 כפות נס קפה שטוחות
כפית גדושה קינמון
2 כפות רום
לערבב למשחה חלקה ולהכניס למקרר
מילוי גבינה-
250 גר' גבינת טוב טעם
250 גר' גבינת כנען
2 חלמונים
2 סוכר וניל
אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קמח
גרידת לימון
2 כפות אבקת סוכר
כוס וחצי צימוקים בהירים
ציפוי- להמיס על הגז- ולהבריש את העוגות שיצאו מהתנור
כוס סוכר
כוס מים
כף רום
הכנת הבצק-
לערבל במיקסר וו לישה את כל המצרכים כ- 10 דקות.
לאחר מכן לעטוף את הקערה ולהכניס למקרר ל-3 שעות לפחות.
לחלק את הבצק ל-4/5 .
לרדד לעלה דק וגדול – כמה שיותר דק יצאו יותר שבילי שוקולד.
ולמרוח בנדיבות את המילוי ולגלגל לרולדה ואז ללפף לצורת בורג ואז להניח בתבנית .
להשאיר לתפוח כשעה למרוח בחלבון ביצה לאפות.
180 מעלות כ- 40 דקות
תגובה אחת
המתכונים נהדרים אבל מדוע אי אפשר להדפיס אותם על מנת שאוכל לשמור עליהם