פזואלוס – דבלה הממתק של פורים – מתכון סימה הרוש
המרכיבים-
חצי קילו קמח
4 ביצים
4 כפות מים
4 כפות שמן
יפות מי זהר
כף חומץ
ההכנה –
ללוש את כל המצרכים לכדי תערובת חלקה ואחידה.
לתת מנוחה של חצי שעה.
לרדד חלק מהבצק ולהעביר במכונה של פסטה עד מספר 8 לדף ארוך ודק.
לחתוך רצועות של 50/6 ס"מ
לחמם שמן טיגון עמוק
בעזרת מזלג לגלגל בתוך השמן את הרצועה .
אחרי הטיגון לטבול בסירופ סוכר
כוס סוכר כוס וחצי מים
לימון סחוט לבשל עד להסמכה.