פזואלוס או דבלה הממתק של פורים

צילום – שרה עמר

פזואלוס – דבלה הממתק של פורים – מתכון סימה הרוש

 

המרכיבים-

חצי קילו קמח

4 ביצים

4 כפות מים

4 כפות שמן

יפות מי זהר

כף חומץ

ההכנה

ללוש את כל המצרכים לכדי תערובת חלקה ואחידה.

לתת מנוחה של חצי שעה.

לרדד חלק מהבצק ולהעביר במכונה של פסטה עד מספר 8 לדף ארוך ודק.

לחתוך רצועות של 50/6 ס"מ

לחמם שמן טיגון עמוק

בעזרת מזלג לגלגל בתוך השמן את הרצועה .

אחרי הטיגון לטבול בסירופ סוכר

כוס סוכר כוס וחצי מים

לימון סחוט לבשל עד להסמכה.

 

סימה הרוש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *