מגולגלות, מתגלגלות בזריזות לבטן, בצבע חום ממולאות בשוקולד קינדר בואנו לבן – נורית כחלון סיני
יש המון מתכונים, ניסיתי את רובם.
זה!!! המתכון הכי מוצלח בעיני. להצמד להוראות, זה שווה כל קלוריה וכל ביס.
המרכיבים-
2 כוסות קמח
1 כוס קמח שקדים
3 כפות קקאו
1 חלמון ביצה
150 גרם חמאה או מחמאה /נטורינה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 שקית וניל
1/2 שקית אפיה
ההכנה –
לעבד לבצק אחיד ולהכניס למקרר לשעה לפחות. כמה שיותר זמן הבצק יהיה טוב יותר.
לחלק ל-2
אני מילאתי בקרם קינדר בואנו לבן ואגוזי לוז מסוכרים
או בקרם חלבה וקוקוס
לגלגל לרולדות, לחתוך עם סכין אבל לא עד הסוף ולאפות כ-30 דקות.
2 תגובות
מבקשת לדעת כמה מעלות בתנור יש לאפות המגולגלות קינדר
180