בצק פריך 1,2,3 מתאים לכל סוגי העוגיות ולתחתית עוגה

צילום – ניצה אלפסי

הבצק הפריך הקלאסי של נירה שויאר –

נקרא 1,2,3 מהספר החום

וניתן לעשות איתו את כל סוגי העוגיות

ניצה אלפסי הכינה –

בצק פריך אחד והשאר כיד הדימיון
מגולגלות עם ממרח תמרים
מגולגלות עם חלבה ואגוזים
עוגיות פרח ריבה
ועוגיות פרח עם ממרח לוטוס

המרכיבים-

2 וחצי כוסות קמח

200 גרם חמאה/מחמאה

חצי כוס סוכר

2 חלמונים

כף קליפת לימון מגורדת

קורט מלח

ההכנה

אפשר ללוש במיקסר או במעבד מזון את כל המצרכים יחד להגיע לבצק אחיד.

נותנים לבצק לנוח במקרר שעה .

מרדדים ויוצרים כל עוגייה שאהבתם. אוזני המן, ריבה כרוכיות,לוטוס ועוד.

הבצק משמש גם לתחתית של אפיית עוגות

 

4 תגובות

  1. קניתי והזמנתי שש כיסוים בתאריך 3.9 ולא קיבלתי עד היום 13.11 אתם לא חוזרים אלי ולא עונים לא למייל לא להודעות ולא לטלפונים משהו מסריח בשירות שלכם אתם מתחייבים לאספקה עד 21 יום מזמן זה עבר מבקשת ליצור איתי קשר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *