כרובית בטמפורה ברוטב אסיאתי

צילום – גילה עדי
כרובית בטמפורה – גילה עדי 
ניתן לטגן ו/או לאפות
הכרובית מוגשת בתוך רוטב אסיאתי מהמם – לא חובה אבל מומלץ
מרכיבים-
כרובית גדולה
2 כוסות קמח טמפורה/ אפשר גם קמח תופח
1 כוס בירה לבנה
מים
1 כף פפריקה
מלח
לערבב את הקמח הבירה והמים עד לקבלת קבלת מירקם חלק
להשרות את הכרובית חצי שעה במים עם חומץ או לימון לניקוי
לבשל כדקה ממש עם מלח ולפרק לפרחים
לחלק את הכרובית לפרחים לטבול בתערובת ולטגן בשמן עמוק.
אפשרות לאפייה-
לרסס היטב ניר אפיה שמן מתחת ומעל הכרובית- לאפות עד שמזהיב.
לרוטב-
1/2 כוס צ'ילי מתוק
1/4 כוס צ'ילי חריף
1/4 כוס סויה
2 כפות סילאן ודבש
1 שן שום מגוררת
מעט לימון
1 כוס מים (אני שמתי ציר עוף)
אחרי טיגון הכרובית
לשים במחבת שטוחה מעל לשים את הרוטב לערבב על גז ולפזר שומשום קלוי
אם מתקשים להשיג קמח טמפורה ניתן להחליף לקורנפלור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *