כרובית בתנור – סבטה בילו
משוגעת על כרובית בתנור,
כמה פשוט ככה טעים, מי איתי?
והמתכון ממש קל
המרכיבים-
כרובית
שמן זית
מלח פלפל שחור
חצי כפית שום יבש/אבקת שום
כפית תבלין פילדלפיה
או כל התבלינים שרק תרצו
מתכון לכרובית בתנור
ההכנה –
שמים בסיר קצת מים, מניחים כרובית שטופה עם עלים,
סוגרים מכסה ומאדים כ10 דקות עד 15 דקות עד שהיא מתרככת.
מוציאים לתבנית עם נייר אפייה,
נותנים קצת להתקרר כי היא חמה מאוד.
לאחר מכן מזלפים שמן זית בנדיבות ועם ידיים מורחים את הכרובית.
מפזרים תבלינים לפי טעם אישי, אני שמתי מלח, פלפל, שום יבש ותבלין פילדלפיה,
אפשר לגוון. 180 מעלות בתנור להכניס את התבנית ועד שמתקבל צבע יפה, בתאבון
מתכון לכרובית בתנור
תגובה אחת
ניראה 100, ובטח הטעם גם ברמת 100. מכינה ליום שבת ולא אחד 2 ראשים.
הגב רצוי לתת לכרובית 30 דקות בביר מים חמים כם כף מלח, להוצאת הטפילים או נטולעים מתוך הפרלים שבכרובית.